Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Δελτίο τύπου Έν Έλει 11/8/2012:Η γνωμάτευση από αρμόδιο υπάλληλο του ΝΠΔΔ δύο μπασκετών,ήταν για ρωγμώδες ή συντριπτικό κάταγμα του ταμπλό?

Λίγο βάψιμο με τεχνοοικονομική μελέτη,χωρίς αρμόδιο?

Δεν ξέρω τι να κάνω...ξέρω ότι ένα απλό ξύλο όταν το αφήσεις κάτι δεκαετίες στον ήλιο,την βροχή,την υγρασία και κάνεις συνεχείς χρήσης του,αντέχει για πολλά χρονάκια!!!Αυτό το καημένο το ταμπλό,το πείραξε κάνεις επί 16 χρόνια???.Ουδείς...μόνο όταν το χρειαστούν καταλαβαίνει ότι για κάποιον λόγο είναι εκεί!!!.

  • Το  άλλο και αυτό συνολικά και για ειδικό λόγο μια συνολική θητεία 4 ετών την έχει...υπερβολικός ο αριθμός?.
  • Συγνώμη δεν είμαι αρμόδιος υπάλληλος του ΝΠΔΔ(Την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών που αναφέρονται στην
    από 13-07-2012 τεχνοοικονομική(?)περιγραφή του αρμοδίου
    υπαλλήλου του Δήμου)άλλα ειλικρινά και χωρίς πλάκα θα ήθελα να μάθω ποιος ειναι αρκεί να είναι υπαρκτό πρόσωπο...κρατάω μυστικά 
    μπορώ να πάρω το όνομα του μέχρι και στον τάφο μου, ειναι γνωστό αυτό...σε πολλούς!.Ιδιωτική κουβέντα δεν βγαίνει από τα χείλη μου όταν μου πουν σε σένα το λέω μονάχα.
  • Δίπλα γινόταν η μεγάλη χρήση για το άθλημα,ένας άλλος<<αρμόδιος>>σαν και τώρα έκρινε ότι φτάνει πια πρέπει να τις φύγει,πράγμα που έγινε σε δυο φάσεις!!!.Ο αρμόδιος δεν κατάλαβε ότι κάποιοι άλλοι μη αρμόδιοι για κάτι τέτοιο και το είπα αυτό...επανέφεραν την μια και πάλι στην ζωή,είχαν χρόνια πολλά στην πλάτη τους!.Δεν ήταν στις άμεσες αρμοδιότητές του,φρόντισαν ήδη άλλοι για αυτό με απόφαση Δ.Σ του δήμου,αλλά η ζωή τα έφερε έτσι και υπάρχουν ακόμα και γίνεται συχνή χρήση τους,ακόμα και σε αθλητικές εκδηλώσεις εκτός πλαισίων του δήμου,αλλά εγώ περιμένω να ακούσω αριθμό πωλήσεων κουπονιών,ματαίως..                                
  • Ο αρμόδιος υπάλληλος δεν τα είδε όλα του ξέφυγαν και άλλα π.χ 3 δοχεία μπόγια και ένας πλαστικός τάπητας,χμ!
    Ημερομηνία: 02/07/2012 09:32:09ΑΔΑ: Β414ΟΚΣΣ-Λ4Π
    Είδος: ΔΑΠΑΝΗΛήψη Αρχείου(δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιος τάπητας...αλλά για αυτό δεν φταίω,εδώ δεν είχα τέτοια ενημέρωση για το άλλο...)στο κατά άλλον αρμόδιο υπάλληλο που το είδε σαν μίνι μπάσκετ,όπως λέμε μίνι μάρκετ. Για το άλλο γήπεδο στον Λεήμονα είναι μαζική η διάγνωση τεχνοοικονομικά και την ίδια ημέρα,ας ξέρω πως δεν έχει κατάγματα σε ταμπλό και στεφάνια. Τα περί Ολυμπιακού τύπου...μάλλον θα λυγίζουν στα καρφώματα,αν κι οπότε συμβεί στο μέλλον...που ξέρεις μπορεί να γίνει σε επίδειξη αστέρων του ΝΒΑ,ή σε διαφήμιση,αλλά ποιων προϊόντων?
    -ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΒΡΑΒΕΊΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΕΥΡΏΤΑ.
    -ΠΑΤΉΣΤΕ ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΆΘΕΣΗ ΈΧΕΙ ΑΝΑΚΛΗΘΕΊ...ΆΛΛΑ ΞΈΡΩ ΠΟΥ ΠΉΓΑΝ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΝΠΔΔ....ΣΕ ΈΝΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΣΑΣ ΜΈΣΑ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ,ΠΡΙΝ ΓΊΝΕΙ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΏΡΙΖΑΝ ΈΝΑΝ ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΉΓΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΉ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ.
    -Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΊΧΕ ΜΌΝΟ ΑΡΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΜΠΉΚΑΝ ΑΠΌ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ Κωδ.Αριθ. 
    -ΚΑΛΉΜΕΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΊ ΤΌΤΕ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΤΟ ΈΡΓΟ ΣΑΣ...ΟΎΤΕ ΤΕΛΕΤΉ ΛΉΞΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΆΒΑΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ...ΉΤΑΝ ΌΛΑ ΤΕΛΕΊΑ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΑ ΚΑΙ ΠΉΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΉ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!