Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δελτίο τύπου δήμου Ευρώτα Έν Έλει τη 5/07/12:Η απόφαση...Για το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος,είναι διεκδίκηση της χώρας μας και ανάθεση στον Δήμο Ευρώτα,ή κάτι διαφορετικό?.Όλη η χώρα βοά για το γεγονός,Ιστοσελίδα και γραφείο τύπου σιωπούν...

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012 

ΤΟ 5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 5ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΠΟ 14 15 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 20 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ).   

  
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΉ
ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΕΥΡΏΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ 16, 17 & 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2012, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΒΛΑΧΙΩΤΗ» ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ
ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Π.Α. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Α.
Α.Σ. ΝΙΚΟΚΛΗΣ.(το όνομα κάτι μου θυμίζει)
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡ. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ - ΠΑΝ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΗ:Α.Σ ΗΜΑΘΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
«4ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ».ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Στο Λουτράκι στις 3-5 Δεκεμβρίου, βρέθηκε η προπονήτρια του συλλόγου ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Κομοτηνής, κ. Μουσχάκη Δήμητρα (προπονήτρια Παγκρατίου Αθλήματος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), όπου διεξήχθη το 4ο παγκόσμιο πρωτάθλημα παγκρατίου αθλήματος, της αρχαιότερης καταγεγραμμένης μαχητικής τέχνης. Το πρωτάθλημα τελούσε υπό την αιγίδα της Γ. Γ. Αθλητισμού, και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος (ΠΟΠΑ), της μόνης επίσημης ομοσπονδίας παγκοσμίως για το παγκράτιο άθλημα..
Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 20 χώρες απ’ ολο τον κόσμο, με αθλητές και στα 3 αγωνίσματα: παλαίσματα, πολυδάμας, παγκράτιο. Επίσης για πρώτη φορά έκανε την εμφάνιση του το αγώνισμα του ελευθέρου παγκρατίου με πλήρη επαφή (full contact).
Το πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε από το υψηλό τεχνικό του επίπεδο σε όλα τα αγωνίσματα, καθώς και από τη συγκίνηση η οποία διακατείχε τις ξένες αποστολές, οι οποίες θα αγωνίζονταν στη χώρα γενέτειρα του πολιτισμού και αθλητισμού, αλλά και της γενέτειρας του παγκρατίου αθλήματος.
«Η παρουσία των προπονητών σε τέτοιες διοργανώσεις» δήλωσε η κ. Μουσχάκη Δήμητρα «είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να παρακολουθούμε από κοντά το επίπεδο των αθλητών αλλά και τις τεχνικές που εφαρμόζουν οι προπονητές παγκοσμίως, έτσι ώστε να εμπλουτίζονται και οι δικές μας γνώσεις.»

Τα κόκκινα,γαλανά γράμματα και πορτοκαλί ειναι του χειριστή.
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                      
    Νομός Λακωνίας
    ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης
    & Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα
    «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ»
    Αριθμ. Αποφ. -19-/2012
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Από το Πρακτικό 5/2012 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ»
    Θέμα 4ο
    «Σχετικά με 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος 2012»
                             Σήμερα στη Σκάλα την 26η Απριλίου 2012 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Ευρώτα συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ», ύστερα από την 149/20-4-2012 πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, που επιδόθηκε νόμιμα στα μέλη του Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,για λήψη απόφασης στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης.
    Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο έντεκα (11) μελών βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω 7 Μέλη:
    ΠΑΡΟΝΤΕΣ
    ΑΠΟΝΤΕΣ
    1.      Λυμπέρης Παναγιώτης
    2.      Παπαγιαννοπούλου Παναγιώτα
    3.      Μυλωνάκου Μεταξία
    4.      Αγρανιώτης Πέτρος
    5.      Νικολακάκη Χριστίνα
    6.      Μπόλλας Βασίλειος
    7.      Ραγιά Χαραλαμπία
    1. Κρητικάκου – Γκουβούση Αργυρώ
    2. Αναγνωστάκος Χρήστος
    3. Μπασουράκου Παναγιώτα
    4.  Γραμματικάκης Νίκος
    Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο κ. Κομπόγεωργα Μαρία.
    Στη συνέχεια ο Πρόεδρος εισηγήθηκε το 4ο  θέμα της ημερήσιας διάταξης και είπε τα εξής:
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ με το υπ’ αριθμ. 227/2012/Φ. Ε 26 έγγραφό της προς το ΝΠΔΔ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ» αναφέρει:
    Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
    Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος (Ε.Ο.Π.Α.) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος (Π.Ο.Π.Α.)ανέθεσε στη χώρα μας τη Διοργάνωση του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος όλων των ηλικιών από 14-15 ετών έως και 20 ετών και άνω (όλες οι κατηγορίες και όλα τα αγωνίσματα).
    Η πρόταση ανάληψης κατατέθηκε στο Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Α. τον Νοέμβριο 2011 μετά από πρότερη συνεννόηση μεταξύ της Ε.Ο.Π.Α., αντιπροσώπων του Δήμου Ευρώτα, της Τοπικής Επιτροπής Παγκρατίου Αθλήματος Πελοποννήσου και του Αθλητικού Συλλόγου «Νικοκλή», που είχαν την τεχνογνωσία(?). τα μέσα και την πρόθεση να αναλάβουν το δύσκολο έργο της διοργάνωσης ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος.
    Συνεπώς μετά την αποδοχή της πρότασης ανάληψης από το Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Α. το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί 16, 17 & 18 Νοεμβρίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο «Βλαχιώτη» Λακωνίας.
    Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι λόγω της ιστορικότητας της περιοχής αναμένεται μεγάλη συμμετοχή χωρών (20-25 χώρες, περισσότεροι από 350 αθλητές), καθώς και παρουσία Επίσημων αθλητικών παραγόντων από πολλές χώρες και αντιπροσωπεία Ελλήνων από το χώρο του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.
    Ευελπιστούμε στην επίσημη επισφράγιση αυτής της συνεργασίας, η οποία θα αναδείξει την περιοχή σας.
    Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
    Με αθλητικούς χαιρετισμούς
    Για το Δ.Σ.
    Ύστερα από την ανωτέρω εισήγηση ο Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση
    ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
    Εγκρίνει τη Διοργάνωση του 5ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος όλων των ηλικιών από 14-15 ετών έως και 20 ετών και άνω (όλες οι κατηγορίες και όλα τα αγωνίσματα) που θα διεξαχθεί στις 16, 17 & 18 Νοεμβρίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο «Βλαχιώτη»  Λακωνίας.
    Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό  -19-/26-04-2012.
    Αφού αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό, υπογράφεται ως ακολούθως.
    Ο Πρόεδρος
    Λυμπέρης Παναγιώτης
    Τα μέλη
    1.      Παπαγιαννοπούλου Παναγιώτα
    2.      Μυλωνάκου Μεταξία
    3.      Αγρανιώτης Πέτρος
    4.      Νικολακάκη Χριστίνα
    5.      Μπόλλας Βασίλειος
    6.      Ραγιά Χαραλαμπία
  • Πηγή: Πολεμικές τέχνες για Π.Ο.Π.Α

    Σχολές Πολεμικών Τεχνών

    Α.Σ Μαχητικών τεχνών Καβρός

    Α.Σ Μαχητικών τεχνών Καβρός
    ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΡΑΤΕΙΟΥ
    Σήμερα, το άθλημα του Παγκρατίου, ανανεωμένο μετά από έρευνες και μελέτες αναδύεται όλο λαμπρότητα και στόχος των Ελλήνων είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπου επάξια θα αντιπροσωπεύσει τον Ελληνισμό και των χιλιάδων ετών ιστορία του. Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, επίσημα αναγνωρισμένη από το 1996, έχει αναλάβει τη διάδοση του προγονικού μας αγωνίσματος στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Να σημειωθεί ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος έχει την έδρα της στην Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έχει την έδρα της στην Ελλάδα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Π.Α. αποτελείται από Έλληνες, ενώ η επίσημη γλώσσα του Παγκρατίου αθλήματος είναι η Αρχαία Ελληνική. Για να ασχοληθεί κάποιος με το Παγκράτιο, χρειάζεται να έχει καλή σωματική υγεία, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο ασκούμενος στο Παγκράτιο μαθαίνει στη βασική εκπαίδευση τις τεχνικές της αυτοάμυνας, ενώ σαν άθλημα διδάσκει την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τις ηθικές αρχές και το μεγαλείο του κλασικού αθλητισμού της Αρχαίας Ελλάδας.
  • Το παραπάνω πρακτικό και η έδρα της παγκόσμιας ομοσπονδίας παγκρατίου αθλήματος δίνει μια ηχηρή απάντηση σε πολλούς,την κάνει ημιτελή στα τοπικά Μ.Μ.Ε κι έτσι την βγάζουν προς τα έξω εκ των έσω,ΑΦΟΎ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΌΤΕΡΟ Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΕΊΝΑΙ ΔΕΔΟΜΈΝΗ,ούτε καν εθελοντική,διότι τότε θα υπήρχε και μια επιλογή μεταξύ των εθελοντών...πιθανόν οι αθλητές και εθελοντές να βάλουν από την τσέπη τους όλα τα έξοδα τους,την διαμονή.ισως και τα υπόλοιπα!!!.Εμείς/εσείς μόνο τις εγκαταστάσεις,υποδομές και τα μικροέξοδα...
  • Διαβάζουν τι γράφουν σε αυτό τον Δήμο,ή ξέρουν να ομιλούν και να γράφουν δελτία τύπου,ελαφρά την καρδιά,ποιος να το καταλάβει?.Τα υπόλοιπα γιατί δεν δόθηκαν στα site ολοκληρωμένα και στις σωστές τους βάσεις και όχι να δίνουμε την εντύπωση ότι όλα ήταν μια επιτυχία του Δήμου Ευρώτα?.Ένας που διαβάζει καιρό σε διάφορα site,δεν μπορεί κάτι να του προκαλέσει εντύπωση,να ψάξει επιμελώς στο διαδίκτυο και να μαθαίνουμε τα νέα απο την Ακριτική Ελλάδα και την Κρήτη από έναν αγράμματο...με αποδεδειγμένο πιστοποιητικό!!!.
  • Ποια τεχνογνωσία έχουμε(οι εθελοντές είναι άνευ τεχνογνωσίας που αναζητούνται,διότι αν την έχουμε τότε τι τους θέλουμε?)με 50 διαφορετικά υλικά σε μέγεθος και σχήμα,μπορεί κάποιος χωρίς δραχμή(και την τεχνολογία του σήμερα)εν έτει 1981 και τι άθλημα μπορεί να δημιουργήσει ένα παιδί του σήμερα που δεν έχει φαντασία?. 
  • Το 1ον εις Αμύνταιο Φλωρίνης 7/9/2003,2ον εις Ελληνικό χώρο το 2006...το 3ον το αφήνω σε εσάς δύσκολο δεν είναι,ο χρόνος κυλά αργά μπροστά σας!!!.Δεν μας ενημερώνουν σωστά τα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε μας,πότε και που και κάτω απο την σίγουρη αιγίδα τίνος οι αγώνες???.Μιας Γ.Γ.Α???.ΕΜΕΙΣ ΑΙΓΊΔΑ ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΕΊΔΑΜΕ ΔΕΝ ΑΚΟΎΣΑΜΕ...ΟΎΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΟΎΤΕ ΥΠΉΡΧΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ,Η ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΈΤΟΥΝ ΈΝΑ ΚΟΙΝΌ ΚΛΕΙΣΤΌ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΟ!!!.
  • <<Ο Πατέρας μου είπε οτι σήμερα δεν ήλθε η(οπαδική μου)εφημερίδα και αντί αυτής μου πήρε μια νέα που κυκλοφορεί τώρα και είναι αθλητική...και αν δεν μου άρεσε θα την γύριζε πίσω,η θα την πλήρωνε...έκτοτε έφυγε από την ζωή μου η άλλη,τον έκανα πανευτυχή,για την  επιλογή μου,όταν μάλιστα δεν τον έβαζαν μέσα μαζί με τις άλλες,ή ξεχνούσαν να αφήσουν,έπεφτε τηλέφωνο και ερχόταν την άλλη μέρα το μεσημέρι...ένας μαύριζε τα χέρια του στο χωριό,μέχρι που σταμάτησαν να έρχονται στο χωριό εφημερίδες,αλλά και πάλι με εφοδίαζαν απο τα διπλανά χωριά,όταν δεν συνέβαινε αυτό ήμουν δε δύσκολη κατάσταση..σας διάβαζα όλους,εσάς σας άφηνα τις Κυριακές για το τέλος..το σεντόνι ήθελε ειδική μελέτη..>>
  •  Το να διαβάζει κάποιος μια εφημερίδα που δυστυχώς έπαψε να κυκλοφορεί στην αγορά του τύπου ΕΊΝΑΙ μεγάλη απώλεια στο χώρο αυτόν,αν κάποιος την έχει διαβάσει κάνει διάφορους συνειρμούς...φτάνει και στην τελευταία σελίδα της...όπως έκανε πάντα,ένας τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ανθρωπος σαν αυτόν,εγώ μπροστά του είμαι ενα τίποτα από το τίποτα...αλλά με έμαθε να μην θεωρώ τίποτα δεδομένο επί τόσα χρόνια,με έβριζε κάθε απόγευμα...ποτέ μου και πριν και μετά δεν έβαλα στο στόμα μου αυτή την λέξη,ίσως είμαι και ο μοναδικός στην Ελλάδα!!!.Τι γράφει ο αγράμματος και για τα όποια ορθογραφικά λάθη ή άλλα λάθη στο ¨κείμενο¨ ζητάει πάντα...συγνώμη
  • Οι άλλοι συν-διοργανωτές είναι μια επιτροπή της Πελοποννήσου του Παγκρατίου Αθλήματος κι ένα μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος ο Α.Σ Νικοκλής(κάτι μου θυμίζει η ονομασία)...δεν γνωρίζει κάνεις αν θα συνεισφέρουν κάτι η Π.Ο.Π.Α και η Ε.Ο.Π.Α...που ειναι ουσιαστικά το ίδιο...αλλά από ένα άλλο βιβλίο...χωρίς αριθμό!.Αυτό για λίγους,οι γνωστές μιας άλλης γλώσσας...
  • ΤΑ ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ
    <<Ένας μεγάλος Ολυμπιονίκης από τις Ακριές, ο Νικοκλής, δοξάζει τον ιερό τόπο του Έλους. Πέντε φορές νίκησε στην Αρχαία Ολυμπία στον αγώνα δρόμου. Ο πρώην Καποδιστριακός Δήμος Έλους(ένα ακόμα λάθος στην ιστοσελίδα του δήμου,8 έτη πίσω πήγε ο Καποδίστριας!!!.Ο δήμος Έλους γνώρισε μόνο δυο δημάρχους 2χ8=16.),από το 1986 άρχισε να τιμά τον μεγάλο αυτό αθλητή της αρχαιότητας με τα Νικόκλεια, ένα πολιτιστικό και αθλητικό γεγονός, που κάθε χρόνο τον Ιούλιο στη Γλυκόβρυση, πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία και για μία εβδομάδα.
    Τιμή και δόξα στην Ακρέα, μια αρχαία πόλη στη σημερινή θέση Κοκκινιά, που κατά την αρχαιότητα, υπήρχε ο ναός και το άγαλμα της Ήρας και που ιδρυτής της ήταν ο Ακρέας. Σήμερα ο αγώνας προς τιμή του Νικοκλή, γίνεται στην κλασσική διαδρομή Ακρέα – Γλυκόβρυση.>>
  • Από την Ιστοσελίδα του Δήμου Ευρώτα για τον Αθλητισμό και για αυτό η τελετή των αγώνων θα γίνει στην Ακρέα,προς τιμή του Νικοκλή.  
  • Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος γεννηθείς το 1996.Και μια επιτροπή της Πελοποννήσου του Παγκρατίου,δηλαδή το μάρμαρο θα το πληρώσει ο έχων την ευγενική προσφορά...το δέντρο?. Πόσα μπορούν να βάλουν οι άλλοι και τι διαφημίσεις θα βρουν χειμώνα μήνα και από ποιους?.
  • Κατά διαστήματα 150 ντόπιοι και ξένοι,οι συναθλητές θα αλλάζουν φρουρά στο κλειστό μας Γυμναστήριο(η ανά αγώνα,οι αγώνες,αλλά τα φιλαράκια να πάνε φτάνει)που ειναι ορατό κι ας του έκαναν Χ...
  • Οι εγκαταστάσεις ειναι σύγχρονες(?)για το άθλημα αυτό,αν το είδε κάποιος λογικά κάτι θα ξέρει(αν έμειναν μόνο στην προσφορά...αλλά λόγω του γνωστού θα το είδαν,για την παγκόσμια ομοσπονδία δεν με ενδιαφέρει αν το είδαν...)και όλα τα προβλήματα θα λυθούν από πριν,με μερικά σεμινάρια,κριτές έχουμε,θα έρθουν και μερικοί ξένοι κριτές?.Το πολύ καμια 10-15 κανένα πρόβλημα.
  • Εθελοντές όλων των κατηγοριών είναι βέβαιο ότι θα συσσωρευόσουν,ακόμα  και απο αλλά μέρη της χώρα μας για να φέρουν εις πέρας την όλη διοργάνωση,μόνο που αυτοί ειναι δυο,ο εξής ένας από οικονομική άποψη...αλλά που ξέρεις κάποιος χορηγός θα βρεθεί...ποιος ξέρει αρχές χειμώνα είναι κάποιος θα βρεθεί...κάποιος με μεγάλο πορτοφόλι,να μην είμαστε και απολυτοί?.Το πολύ να μην γίνουν κάποια έργα,τα έχουν ήδη κόψει. Και οι δημότες(πλην ενός)τα έχουν ξεχάσει...έχουν πάθει πλήρης αμνησία!!!. 
  • Βέβαια το κλειστό δεν έγινε για πολλαπλές χρήσεις,αλλά αυτό δεν θα σταθεί  εμπόδιο εύκολο είναι το άθλημα,δεν θέλει και πολλά όργανα,ότι χρειαστεί μπορεί και να υπάρχει στα μέρη μας,να μην τα μεταφέρουν κιόλας,εμείς έχουμε την εμπειρία των άλλων,φιλότιμο το έχουμε κι αν υπάρχουν και κάποια απίθανα στην διάρκεια των αγώνων κανένα πρόβλημα,μεταξύ μας θα βρισκόμαστε,μαζί με πάνω-κάτω 100 ξένους και λιγότερες των 25 χωρών που γράφονται!.Άλλωστε δεν ξεπερνούν τα 30 μέλη στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος!.
  • Ευχαριστώ το γραφείο τύπου που ακόμα δεν έχει...βγάλει δελτίο τύπου για το ευτυχές γεγονός και την επιστολή μου την έλαβε στα σοβαρά...απαντήσεις δεν βλέπω...το γραφείο τύπου δεν γνωρίζει ανάγνωση,μόνο να στέλνει στα κρυφά την είδηση που κάνει τον γύρο της χώρας,αλλά όχι και στην Ιστοσελίδα του Δήμου Ευρώτα...ΛΥΠΆΜΑΙ,ΑΛΛΆ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΕΛΆΧΙΣΤΑ ΥΠΌΨΗ ΚΆΠΟΙΟΝ ΓΙΑ τον ΓΝΩΣΤΌ-ΆΓΝΩΣΤΟ ΛΌΓΟ ΈΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΟΊ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΊ ΚΆΤΙ ΞΈΡΟΥΝ...ΜΌΝΟ ΑΝ ΈΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΌ ΌΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΎΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΊ ΚΑΘΌΛΟΥ...ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΏ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ <<Μ.Μ.Ε>> ΣΑΣ?
  • Για να μην πει κάνεις ότι το παραπάνω κείμενα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος και το πρακτικό του ΝΠΔΔ <<Νικηφόρος Βρεττάκος>> ειναι πλαστά δείτε το και σε εικόνα!!!. 
  • 5th World Pangration Athlima Championship απο asnikoklis The W.P.A.F. charged Hellenic Pangration Athlima Federation to organize the 5th World Pangration Athlima Championship 1 video
  • Player mode on | off
    Grid
    Λίστα
    Promo 5th World Pangration Athlima Championship
    03:53

    Promo 5th World Pangration Athlima Championship

  • 1 Σχόλιο - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης

    1 – 1 από 1
    Ανώνυμος Ο/Η Χριστίνα Παπαχριστοφόρου είπε...
    κ. Ταμβακολόκε,

    Ειναι πραγματικά κρίμα να ασκείτε στείρα κριτική χωρίς να έχετε κάνει ολοκληρωμένη έρευνα ή χωρίς να έχετε απευθυνθεί στους άμεσα εμπλεκόμενους για να σας λυθούν οι απορίες. Εκτός αν ο στόχος σας είναι να παρουσιάσετε το όποιο αρνητικό πρόσωπο του Δήμου που προσωπικά δεν μπορώ να το δώ όταν έχει αναλάβει ένα πρωτάθλημα που θα φέρει πάνω από 500 αθλητικούς τουρίστες (αθλητές, παράγοντες, συνοδούς κλπ)από 32 (έως τώρα) στιγμή κράτη στην περιοχή και σε μια τουριστικά νεκρή περίοδο θα δουλέψουν ξενοδοχεία,εστιατόρια κλπ. Απο το ύφος των γραφομένων σας πάντως δεν μου κάνει εντύπωση που δεν σας απαντά ο δήμος καθώς φαίνεται μάλλον ότι έχετε αποκλειστικά αρνητικά κριτική στάση προς τα δρώμενα.
    Σας συμβουλεύω να απευθύνεται τις απορίες σας και στην ομοσπονδία του παγκρατίου (mail: info@pangration.org, site:www.pangration.org & www.worldpangration.net)όσο και στον αθλητικό σύλλογο νικοκλή (
    www.asnikoklis.gr , email: as_nikoklis@hotmail.com) που είναι πραγματικά λυπηρό που δεν τον γνωρίζεται μετά από 25χρόνια συνεχούς δράσης (έδρα στην γλυκόβρυση) με πραγματικές διακρίσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο χωρίς καμία στήριξη. Μάλλον προτιμάτε και σεις να ασχολείσθε με ποδοσφαιρκές ομάδες Δ τοπικού επιπέδου που χρόνια τώρα χρηματοδοτούνταν χωρίς καμία απολύτως επιτυχία.
    Επίσης σας ενημερώνω ότι στο πρωτάθλημα εμπλέκονται και το Τμήμα οργάνωσης και διοίκησης αθλητισμού του πανεπιστημίου Πελοποννήσου (δύο καθηγητές είναι μέλη της οργανωτικής επιτροπής), το αστυνομικό τμήμα σκάλας και υπάρχει συνεργασία και με τον δήμο Μονεμβασίας.
    Πολλά απ'όσα γράφεται είναι ή πλησιάζουν την πραγματικότητα αλλα η κριτική σας με ελλιπέστατη έρευνα διαστρευλώνει την πραγματικότητα και είναι πραγματικά λυπηρό.
    Στην διάθεση σας για όποια διευκρίνηση.

    Χριστίνα Παπαχριστοφόρου

    Μέλος του Αθλητικού συλλόγου Νικοκλής
    Μελος την Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου

    προσωπικό email: ang_christine1985@hotmail.com
    10 Ιουλίου 2012 - 12:23 μ.μ.
    -Για ποιον λόγο να πάρω την άδεια σας κυρία Παπαχριστοφόρου,για να γράψω ευμενή κριτική,ούτε να διαστρευλώνει τη πραγματικότητα,αυτή που πλησιάζει ως ελλιπέστατη?. Όλα κινούνται συμφώνως με τα επίσημα στοιχεία.